Referenties


Julian

Hoofddoel: Ironman 70.3 Maastricht

Na een tijd vol met blessures (kuit, knie, hamstring, schouder en rug), 2 maanden niet gesport en op advies van huisarts en fysio toch naar een coach gaan zoeken. Via mijn tandarts (die ook aan triathlons doet) bij “Triathlon Advies Centrum” van Bernard Hilferink terecht gekomen. Na de eerste telefonisch intake en het eerste gesprek in zijn praktijk viel meteen de ervaring en trainings visie van Bernard op. Dit sprak me wel aan.

Ik werd op afstand begeleid door Bernard en zijn schema’s zijn duidelijk. Doel was om het maximale eruit te halen met de beschikbare tijd als atleet. En lukt het een keer niet om het schema te volgen, dan gaf Bernard duidelijk aan wat de beste keuze is. En tussendoor motiverende commentaren op mijn trainings voortgang. Wat mij het meeste opviel, was dat ik harder en meer trainde dan ooit, en geen blessures kreeg. Ik liep ook niet meer bij de fysio. En wanneer ik het gevoel had dat er een blessure aan zat te komen (je wordt voorzichtig), dan kreeg ik een duidelijk advies van Bernard wat te doen. 

Bernard organiseert ook een eigen triathlon voor zijn “pupillen” , en ook daar veel tips and tricks over de opbouw en voeding tijdens triathlons zelf. Dit doet hij TIJDENS de triathlon, op het moment wanneer je het nodig hebt. 

Al met al ontzettend veel geleerd en weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam. En bovenstaand verhaal gaat over een trainingsperiode van half Mei tot aan de halve Ironman in Maastricht op 01 Augustus (2,5 maand). Deze werd volbracht ruim binnen mijn gestelde doelen, die ik het jaar ervoor had opgesteld. 


Mirjam

Hoofddoel: Challenge Almere

Lees hier het verslag van Mirjam

https://geertwevers.blogspot.com/2021/09/geweldige-prestatie-mirjam-lammers-op.html?spref=fb&m=1