Garvelinkweg 2a, 7021 JS, Zelhem

Borstcrawl Lessen

Heb je moeite met de borstcrawl of is deze voor verbetering vatbaar, dan kun je bij mij privé lessen volgen in mijn privé zwembad met stroming. Je krijgt 1 op 1 aanwijzingen en met behulp van videobeelden krijg je een nog duidelijker beeld van waar de verbeterpunten zitten.

Het doel van de lessen is niet direct het sneller zwemmen, maar het makkelijker zwemmen. Focus ligt hierbij op de ligging in het water en zo energiezuinig en efficiënt mogelijk te zwemmen.

Geen rare en zinloze oefeningen, maar efficiënte oefeningen om je ligging en zwemslag te verbeteren.

Borstcrawl les bij het Triathlon Advies Centrum

Wil jij je borstcrawl verbeteren en wil je graag persoonlijk begeleiding, dan ben je bij het TAC aan het goede adres!Leer in 3 lessen van 45 minuten een rustige en ontspannen slag te maken en oefeningen om de slag te onderhouden.2 camera's filmen je en laten je direct zien waar de verbeter punten zitten.

Geplaatst door Triathlon Advies Centrum op Vrijdag 24 januari 2020

Er zijn 2 standaard opties:

Optie 1:

Een zwemles van 45 minuten waarbij de slag word geanalyseerd en je direct efficiënte oefeningen gaat doen om de slag te verbeteren. Na de les krijg je een korte evaluatie en krijg je via de mail nog een overzicht van de oefeningen die je zelf kunt doen tijdens je zwemtraining. Deze optie is geschikt voor mensen die al een redelijk goed nivo hebben. Overstappen na optie 2 is altijd mogelijk na de 1e les.

kosten 75,-

Optie 2:

3 zwemlessen van 45 minuten waarbij de slag wordt geanalyseerd en wij aan het verbeteren van de slag gaan werken.

  • les 1 = verbeteren van de ligging
  • les 2 = verbeteren van de onderwater fase
  • les 3 = beide lessen combineren en inslijpen

kosten 175,-

Andere mogelijkheden op aanvraag.