Garvelinkweg 2a, 7021 JS, Zelhem

Borstcrawl Lessen

Heb je moeite met de borstcrawl of is deze voor verbetering vatbaar, dan kun je bij ons privé lessen volgen in ons privé zwembad met stroming. Je krijgt 1 op 1 aanwijzingen en met behulp van videobeelden krijg je een nog duidelijker beeld van waar de verbeterpunten zitten.

Borstcrawl les bij het Triathlon Advies Centrum

Wil jij je borstcrawl verbeteren en wil je graag persoonlijk begeleiding, dan ben je bij het TAC aan het goede adres!Leer in 3 lessen van 45 minuten een rustige en ontspannen slag te maken en oefeningen om de slag te onderhouden.2 camera's filmen je en laten je direct zien waar de verbeter punten zitten.

Geplaatst door Triathlon Advies Centrum op Vrijdag 24 januari 2020

Het doel van de lessen is niet direct het sneller zwemmen, maar het makkelijker zwemmen. Focus ligt hierbij op de ligging in het water en zo energiezuinig en efficiënt mogelijk te zwemmen.

Er zijn 2 standaard opties:

Optie 1: Een zwemles van 45 minuten waarbij de slag word geanalyseerd en je direct oefeningen gaat doen om de slag te verbeteren. Na de les krijg je een korte evaluatie en krijg je via de mail nog een overzicht van de oefeningen die je zelf kunt doen tijdens je zwemtraining.

kosten 75,-

Optie 2: 3 zwemlessen van 45 minuten waarbij de slag wordt geanalyseerd en wij aan het verbeteren van de slag gaan werken. Aan het eind van de 3 lessen krijg je een evaluatie en via de mail de oefeningen die je kunt uitvoeren tijdens je eigen zwemtraining.

kosten 175,-

Andere mogelijkheden op aanvraag.